Releases

Jpg1 compressed

In De Verte
Ep (2023)


Beluister hier

Over De Rand
Single (2022)

Beluister hier

Blijf Nog Even
Single (2022)

Beluister hier

Voordat Ik Je Vergeet
Release (2023)

Beluister hier

Schild
Release (2023)

Beluister hier

“Wat doe je als je voelt dat iets wat altijd heeft geklopt voor jou nu niet meer goed voelt? In Over De Rand zing ik over de zoektocht die ontstaat bij deze vraag. Over vertrouwen op iets dat er nog niet is, maar wel voelbaar is. Over het niet zeker weten en teruggaan naar datgene wat zo bekend voelt. De beweging tussen wel en niet durven, angst en ruimte, controle en vrijheid. En uiteindelijk kiezen.”

“Eén van mijn favoriete momenten vroeger was het moment vlak voordat ik ging slapen en mijn moeder bij me op bed kwam zitten. Ze kriebelde mijn rug, las me voor of we kletsten nog wat. In dat moment voelde ik me zo veilig. Stiekem hoopte ik elke avond dat dit moment langer zou duren dan dat het duurde.” 

“Wat overblijft na een periode van samenzijn zijn kleurrijke herinneringen. Ze vertellen een verhaal, een film die ik graag in gedachten blijf afspelen. Hoewel ik deze herinneringen het liefst voor altijd bij me draag, is er ook een angst dat deze beelden langzaamaan zullen vervagen.”

“Er zijn periodes waarin ik me angstig kan voelen. Schild schreef ik als geruststelling naar mezelf tijdens zo’n periode. De zwaarte zit ‘m in het gevecht tegen dit grootse, donkere gevoel. Wanneer het de ruimte krijgt om te razen blijkt altijd weer dat de storm gaat liggen.”