Piano-, zang- & songwritingles

In Kampen & Ijsselmuiden

pianoles

Wil jij de favoriete liedjes uit je Spotify-lijsten zelf leren spelen? Jezelf leren begeleiden zodat je erbij kunt zingen? Liedjes op gehoor leren spelen? Akkoorden leren spelen zodat je je zusje/neef/vriendin kunt begeleiden? Je eigen muziek en liedjes schrijven? Of je nu net begint aan je pianoreis of al wat ervaring hebt en uitdaging wil, ik help je graag. Samen gaan we aan de slag achter de toetsen. We creëren een goede basis en daarnaast zijn we uiteraard bezig met de muziek die joú raakt en inspireert. Ik kijk verder dan methodes en noten. Vanuit vertrouwen en plezier leer ik je alle ins en outs van de piano, zodat jij op je eigen tempo je muzikale vaardigheden kunt ontwikkelen!

Enthousiast geworden voor een pianoles? Vraag een proefles aan!

zangles

Voel jij je blij als je zingt en wil je je stem beter leren kennen? Wil je je vrijer en zelfverzekerder voelen en zingen zonder schaamte en blokkades? In de zangles ontdekken we samen jouw stem. Je leert je eigen ruimte innemen en ontdekt wat jouw stem zo bijzonder maakt. De aandacht ligt op wat jij nodig hebt om je muzikaal te ontwikkelen. We kijken bijvoorbeeld hoe je je stem gezond kunt gebruiken, werken aan tekstbeleving, timing en intonatie en ik bied je technische tools aan die jou verder helpen. Maar het belangrijkste is dat we samen genieten van het zingen!

Klaar om samen te zingen? Vraag een proefles aan!

songwriting les

Droom jij ervan om jouw gevoelens te uiten door je eigen liedjes te schrijven? Loop je vast bij het starten van een nieuw liedje, of heb je allerlei losse stukjes? Wil je feedback op jouw liedjes of iemand die je nieuwe creatieve inspiratie geeft? Of je nu net begint of al ervaring hebt met het schrijven van liedjes, ik help je heel graag verder! Vanuit mijn ruime ervaring als singer-songwriter begrijp ik de uitdagingen die je tegenkomt tijdens het schrijfproces. Maar nog belangrijker, ik weet ook hoe ongelooflijk tof het is wanneer jouw eigen lied helemaal tot leven komt!

Klaar om samen aan de slag te gaan? Vraag een proefles aan!

COMBINATIE
LES

Zelf heb ik ervaren hoe fijn het is als een docent je verschillende talenten ziet en je je in de lessen niet enkel op één domein hoeft te focussen. Jouw wensen staan centraal en ik pas me daar op aan. Doordat ik intuïtief werk snel schakel, kan ik gemakkelijk verschillende domeinen combineren. Dus wil jij een op maat gemaakte combinatie les? Neem contact met me op om jouw wensen te bespreken, dan kijken we samen naar de invulling en passende tijdsduur. 

Musiceren vanuit het hart
In mijn lessen staan zingen en spelen vanuit het hart én plezier maken altijd voorop! Spelen, zingen en schrijven vanuit gevoel en gehoor vormen voor mij de essentie van muziek maken. Ik ga verder dan alleen het volgen van een methode; samen met jou zoek ik naar manieren om muziek tot leven te brengen.

Mijn benadering van lesgeven
In mijn lessen hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact en het creëren van een veilige omgeving waarin jij jezelf kunt zijn. Mijn aanpak is warm en betrokken, waarbij ik me afstem op jouw talenten en interesses.

Voor wie & waar?
Iedereen die vanuit plezier en vanuit het hart muziek wil maken is bij mij van harte welkom. Of je nu piano wil leren spelen, wil zingen of songwriten: mijn focus ligt op “lichte” muziekgenres zoals pop, kleinkunst en licht klassiek. Dat is waar ik jou het best bij kan helpen.

De lessen vinden wekelijks plaats en zijn in overleg bij mij thuis in de binnenstad van Kampen of bij jou thuis, als je in Kampen of IJsselmuiden woont en beschikt over een (elektrische) piano.

Tarieven
Nieuwsgierig geworden? Vraag een proefles aan of stel je vraag via het contactformulier. Ik neem gauw contact met je op! De tarieven vind je onderaan de pagina, de algemene voorwaarden lees je hier.

Laila is een rustige, geduldige pianojuf. Zij heeft onze dochters pianoles gegeven op een speelse intuïtieve manier die bij hun belevingswereld aansloot. Het toewerken naar een voorstelling voor familie en buurt was spannend, leuk en werkte stimulerend!
- Hanke & Marcus
TARIEVEN PIANO- ZANG- & SONGWRITINGLES
Wekelijks of tweewekelijks les, maandelijkse betaling (zie alg. voorwaarden)

Proefles (30 minuten)
€20,- 
€24,20 incl. 21% btw > 21 jaar

30 minuten
€29,- 
€35,09 incl. 21% btw > 21 jaar

45 minuten
€43,50 
€52,64 incl. 21% btw > 21 jaar

60 minuten (5% korting)
€55,10
€66,67 incl. 21% btw > 21 jaar

TARIEVEN COMBINATIELES

Wil je een combinatieles? Neem contact op om jouw wensen te bespreken, dan kijken we samen naar de invulling en tijdsduur.