Piano-, zang- en songwritingles

AAN HUIS

© Ruth van den Abeelen

Heb je thuis een piano staan en heb je altijd al je favoriete lied willen leren spelen? Of word jij gelukkig van zingen en wil je je stem graag meer ontwikkelen? Of wil je juist je eigen liedjes gaan schrijven en jezelf leren begeleiden? Ik help je graag. Je kunt bij mij terecht voor piano-, zang-, songwriting- en combi-lessen

Zelf heb ik ervaren hoe fijn het is als een docent je verschillende talenten ziet en je je in de lessen niet enkel op één domein hoeft te focussen. Mijn lessen stem ik daarom af op jouw persoonlijke wensen, ik vind het belangrijk dat jij iets leert waar je blij van wordt! Zingen en spelen vanuit het hart en plezier maken staat bij mij altijd voorop.

Ik ben zowel klassiek als jazz/pop geschoold. Tegenwoordig richt ik mij voornamelijk op de “lichte” muziek (pop/kleinkunst/licht klassiek), dat is waar ik jou het best mee kan helpen. Vanuit gehoor en gevoel spelen, zingen en schrijven is voor mij de basis van muziek maken en dit integreer ik in al mijn lessen. Ook met kinderen beperk ik mij niet alleen tot het leren van de basis uit een methode, maar zoek ik altijd naar manieren om muziek zo levendig mogelijk te maken. Zo ontstaan er geregeld de meest bijzondere (zelfbedachte) creaties of wordt met groot plezier het zingen en spelen tegelijk ontdekt!

Momenteel geef ik lessen aan huis in Kampen en IJsselmuiden. In jouw vertrouwde omgeving maken we samen muziek en zoeken we uit welke aanpak jou aanspreekt. Voorwaarde is wel dat je een (elektrische) piano hebt. In mijn lessen zijn beginners én gevorderden van alle leeftijden welkom! 

Ben je enthousiast geworden en wil je een proefles aanvragen? Of wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik gauw contact met je op. Heb je geen piano thuis maar wil je wel graag op les? Dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Pianoles

30 minuten
€29,- onder de 21 jaar
€35,09 (incl. 21% btw) vanaf 21 jaar

Zangles

30 minuten
€29,- onder de 21 jaar
€35,09 (incl. 21% btw) vanaf 21 jaar

Songwritingles

30 minuten
€29,- onder de 21 jaar
€35,09 (incl. 21% btw) vanaf 21 jaar

Combi-les

Wil je een combi-les? Neem contact op om jouw wensen te bespreken, dan kijken we samen naar de invulling en tijdsduur.