"Welk lied schuilt er in jouw verhaal?"

Laila de Vries | Lied Op Maat

Hoe vertel je een vriend hoeveel hij voor jou betekent?
Hoe wens je het bruidspaar al het geluk van de wereld toe?
Hoe kun je jouw geliefde troost bieden bij verdriet?
Hoe zeg je tegen je dochter: ‘Het spijt me?’
Soms zegt een lied meer dan duizend woorden.

Muziek is een universele taal die ieder mens spreekt. Als klein meisje lazen mijn ouders mij vaak voor. Ik vond het fijn om naar verhalen te luisteren, zelfs toen mijn woordenschat nog niet zo groot was. Door de toon en het ritme waarin mijn ouders spraken begreep ik altijd waar het sprookje over ging.

Is er een verhaal dat jij graag wil vertellen? Ik luister graag. In een oriënterend gesprek nemen we samen door welk gevoel je wil overbrengen. Samen schrijven we muziek. Want jij vertelt en ik vertaal jouw boodschap in muziek. 

Natuurlijk kom ik het persoonlijk uitdragen, ik neem hiervoor mijn eigen apparatuur mee. Ook ontvang je een tevoren opgenomen audio- en videobestand van het lied van professionele kwaliteit.

In de video bovenaan deze pagina vind je een aantal voorbeelden van mijn op maat geschreven liedjes. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Laila de Vries | Lied Op Maat | Trouwen met Thomas
© Trouwen met Thomas